Teràpies Naturals

You are here:

Drenatge Limfàtic:

Massatge específic a base de presions que arrosseguen residus i toxines que van quedant  acumulats en la limfa i ajuda la seva eliminació en els canals limfàtics.

Reflexologia podal:

La reflexologia podal, mitjançant tècniques de massatge especifiques i acupressió aplicades a punts reflexes dels peus, potencia la capacitat pròpia de l’organisme de reequilibrar el funcionament dels òrgans i alliberar bloquejos energètics. En una sessió de reflexologia podal, pressionem diferents punts del peu en funció del desequilibri que s’hagi de regular: migranyes, insomni, problemes digestius, restrenyiment… de tal manera que activem els mecanismes d’autocuració del propi organisme. A més d’aquestes propietats, un massatge de reflexologia podal ens proporciona una agradable sensació de benestar immediat, ja que indueix a la relaxació física i psíquica. Els seus principals beneficis són: reducció d’estrès i d’ansietat, equilibra els diferents sistemes, millora la circulació, permet l’alliberament de toxines, revitalitza l’energia i actua de manera preventiva.

Tècnica metamòrfica:

És una eina de transformació personal basada en la reflexologia que es practica a les zones reflexes de la columna vertebral localitzades en els peus, les mans i al cap tot aplicant un suau massatge semblant a una carícia. En ser aplicada aquesta tècnica s’alliberen els bloquejos energètics que es van produir en l’etapa prenatal, durant l’embaràs, el naixement i en el desenvolupament del part i que marquen les pautes emocionals subconscients que determinen la nostra manera d’estar, actuar i reaccionar. Ens connecta directament amb totes les nostres potencialitats presents en el moment de la concepció, propiciant canvis d’actitud en relació a nosaltres mateixos i en conseqüència amb les nostres relacions personals, familiars i laborals, de manera que aconseguim més benestar, salut i harmonia en les nostres vides i al nostre entorn.

Reiki:

El Reiki és un antic mètode de sanació mitjançant imposició de mans, que transmet l’energia produint un reequilibri  bioenergètic. Quan hi ha un desequilibri en el nostre organisme, les vibracions que es produeixen són d’una freqüència inharmònica i perjudicial que impedeix a les nostres cèl·lules desenvolupar-se amb normalitat pel que els nostres sistemes deixen de funcionar de forma òptima. El tractament de Reiki realitza una aportació energètica d’intensitat i freqüència necessàries per restablir l’equilibri i amb ell la curació.