Aparatologia

You are here:

Fotorejoveniment ELLIPSE

Tractament global ANTI-AGE que actua a dos nivells:

 • En superfície: disminució de les taques pigmentaries, pell més lluminosa, tò uniforme i textura més suau.
 • En profunditat: estimula la regeneració cel·lular, activa la producció de col·lagen i elastina, i millora la densitat i la hidratació de la pell.

Binary Care

L’ùltim en tecnologies combinades per a la cura de cara i cos. Regeneració dels teixits i tonificació muscular. Aparell de diatermia que actua fins a les capes més profundes de la pell i activa la fabricació de col·lagen i elastina, redueix volum sense afeblir el teixit. Ens permet una gran varietat de tractaments facials i corporals:

 • Tractament Reafirmant: augment de col·lagen.
 • Tractament Regenerador: arrugues i estries recents, cicatrius post acne.
 • Tractament Drenant: bosses, doble barbeta, remodelador coporal, pells asfixiades.
 • Tractament Revitalitzant: pell desvitalitzada.
 • Tractament Reductor: cel·lulitis i adipositats localitzades.
 • Tractament Postpart: estries i cicatrius postpart, flacidesa pit i falta de to muscular.

Màscara Leedxpert

Teràpia fotobiológica de regeneració cel.lular. Aquesta màscara led d’última generació millora problemes comuns de la pell amb resultats desde la primera sessió Una tecnologia basada en el exclusiu sistema de diodes d’alta densitat (HDD). Cada longitud d’ona estimula els mecanismes de regeneració de la pell perque reaccionin d’una manera determinada. Leedxpert ofereix una gran milloria en: arrugues, flaccidesa,, hiperpigmentació, acné, cicatrius i marques. També en tractaments anti-envelliment, falta d’oxigenació i lluminositat. 4 colors, 4 solucions:

 • Llum vermella: efecte regenerador i estimulador de col.lagen i elastina.
 • Llum blava: imperfeccions i regulació del greix de la pell.
 • Llum taronja: sensibilitat, calma, descongestiona i redueix vermellors.
 • Verda: hiperpigmentació , disminueix taques aclareix i uniformitza el tó. Dona més lluminositat.

Càpsula del Temps

Tecnologia alemanya. Desde la primera sessió, la pell lluiex radiant.

Aparell mecànic-manual que disposa de capçals que renoven a fons la pell i estimulen la regeneració cel.lular de col.lagen i elastina. Aconsegueix molts bons resultats en tractaments per arrugues, flacidesa, reducció de porus i millora de cicatrius.

Màscara Vibratòria

Aquesta màscara tecno-vibratòria s’ha dissenyat per millorar la pell i prevenir les arrugues.
Millora l’elasticitat del teixit facial.
Té efecte reafirmant, oxigenant, desintoxicant… i activa la microcirculació i drena (bosses i papades).

Dermatech Pen

Teràpia sense cirurgia per esborrar les empremtes que del pas del temps ha deixat en el nostre rostre sense alterar la seva expressió. Aquesta tècnica es basa en la capacitat de la pell de autoregenarar-se de forma natural. Aparell de dermopunció que mitjançant uns capçals d’ús ùnic provoca una dermoabració a la pell. És un dispositiu automàtic d’acció mecànica que permet controlar en tot moment la intensitat desitjada segons el tipus de pell o la zona de la cara que estem tractant. La seva acció produeix un increment en la producció d’elastina i col·lagen, obtenint una millora de la qualitat i textura de la pell.

Bodyter i Electroporació

Aquest aparell es ideal per zones com cames, cuixes, braços, esquena i cintura. Es pot treballar tot el cos amb una mateixa sessió. Tres tecnologies en una sola funció:

 • La termoteràpia d’infraroig d’ona curta, no és calor superficial ja que arriba directament al panícul adipós, arribant a 55ºC i activa el metabolisme cel·lular de tot el cos.
 • L’electroestimulació té 7 corrents diferents: reductores, analgèsiques i tonificants, que evita que el cos s’acostumi als estímuls. Treballa amb un sistema de plaques que facilita l’aplicació i la bona col·locació sobre els paquets musculars del cos.
 • L’electroporació és una corrent que augmenta la penetració dels productes a través de la pell a capes profundes on hi ha els cummuls de greix o cel·lulitis. És una corrent de camp electromagnètica que afavoreix la penetració dels principis actius dels productes que apliquem.

Ballancer Pressoteràpia

Redueix volum i relaxa el teu cos. La pressoteràpia és un aparell de massatge drenant i relaxant que actua sobre el sistema linfàtic i circulatori. Beneficis del sistema Ballancer en el nostre cos:

 • Prevé la formació de cel.lulitis i ajuda a millorar-la.
 • Redueix edemes.
 • Estimula el sistema circulatori i limfàtic (tractament de cames cansades, embaràs, retenció de liquids, verius…).
 • Afaboreix l’eliminació de residus de greix.

Natural Sun

De manera immediata, aconsegueix un bronzejat uniforme, intens i natural amb el sistema d’autobronzejat per pulverització “Natural Sun”. Amb un producte natural derivat de la canya de sucre, la remolatxa i l’àloe vera. En pocs minuts aconseguiràs un bronzejat uniforme i lluminós per gaudir-lo durant una setmana. Ideal per a una festa o per estar bronzejada el primer dia de platja. Recomanem preparar la pell prèviament, amb una exfoliació profunda i una bona hidratació.

Rollaction

Rollaction és un nou i exclusiu sistema de massatge corporal fisio-actiu. La seva tecnologia està inspirada en els moviments professionals de les mans del massatgista, aportant força al tractament. L’equip treballa mitjançant una compressió regular i controlada sobre tots els teixits, des de la pell, fins a la musculatura profunda. La intensitat de l’energia fisio-activa i el massatge professional es fonen en un sol gest.

La seva acció energètica actua a nivell vascular, muscular i dèrmic reactivant les funcions naturals alentides i reequilibrant el funcionament del nostre organisme. Amb aquest triple efecte, aconseguirem objectius estètics i terapèutics que no s’assoleixen amb altres tècniques.

Fotodepilació Ellipse

És un equip d´alta qualitat que destaca per la combinació única de dues tecnologies avançades i documentades científicament. Permet eliminar de manera permanent i segura més del 85% dels pèls, en una mitjana de 6 a 8 sessions. El sistema Ellipse envia flaixos de llum curts i segurs en tan sols uns minuts i és l’únic que emet llum acuradament filtrada perquè els pèls només absorbeixin la que és segura.

Sculp Zone

Sculpt Zone és una exclusiva tecnologia digital Push-Pull que combina la pressió negativa (buit o succió efecte vacuum) i la positiva (pressió-efecte pressoteràpia) en un simultàniament en únic capçal sobre el teixit. Aquesta fusió de teràpies permet exercir una activació múltiple a nivell fisiològic. Cel·lulitis més llisa, reducció volum i contorns més definits, sensació de lleugeresa i menor.

Mesoboost

És un equip de penetració transcutànea no invasiva. Combina la tecnologia de la electroporació amb la estimulació de la pell mitjançant pulsos elèctrics externs. Aconseguint un augment important en la conductivitat dels principis actius i la permeabilitat de la pell. Alternativa no invasiva de la mesoteràpia convencional, sense agulles ni dolor.