Teràpies Naturals

Drenatge Limfàtic:

Pressions suaus i lentes que arrosseguen residus i toxines que van quedant acumulats en la limfa i ajuda la seva eliminació en els canals limfàtics.

Reflexologia podal:

La reflexologia podal, mitjançant tècniques de massatge especifiques i acupressió aplicades a punts reflexes dels peus, potencia la capacitat pròpia de l’organisme de reequilibrar el funcionament dels òrgans i alliberar bloquejos energètics.
En una sessió de reflexologia podal, pressiono diferents punts del peu en funció del desequilibri que s’hagi de regular: migranyes, insomni, problemes digestius, restrenyiment… de tal manera que activem els mecanismes d’autocuració del propi organisme.
A més d’aquestes propietats, un massatge de reflexologia podal ens proporciona una agradable sensació de benestar immediat, ja que indueix a la relaxació física i psíquica.
Els seus principals beneficis són:
-Redueix l’estrès i l’ansietat.
-Equilibra els diferents sistemes.
-Millora la circulació.
-Permet l’alliberament de toxines.
-Revitalitza l’energia.
-Actua de manera preventiva….

Reiki:

El Reiki és un antic mètode de sanació mitjançant imposició de mans, el qual és transmet l’Energia produïnt 1 reequilibri bioenergètic. Quan hi ha 1 desequilibri al Nostre organisme, la vibracions que és produeïx és d’1 Freqüència inharmònica i perjudicial que impedeix a Les nostres Cèl·lules desenvolupà-se amb normalitat de fent que Els nostres sistemes deixin de funcionar de forma òptima. El Tractament de Reiki realitza 1 Aportació energètica de la intensitat i Freqüència necessària per restablir l’equilibri, i amb ell la curacions.

Tècnica metamòrfica:

És una eina de transformació personal basada en la reflexologia que es practica a les zones reflexes de la columna vertebral localitzades en els peus, les mans i al cap tot aplicant un suau massatge semblant a una carícia. En ser aplicada aquesta tècnica s’alliberen els bloquejos energètics que es van produir en l’etapa prenatal, durant l’embaràs, el naixement i en el desenvolupament del part i que marquen les pautes emocionals subconscients que determinen la nostra manera d’estar, actuar i reaccionar.
Ens connecta directament amb totes les nostres potencialitats presents en el moment de la concepció, propiciant canvis d’actitud en relació a nosaltres mateixos i en conseqüència amb les nostres relacions personals, familiars i laborals, de manera que aconseguim més benestar, salut i harmonia en les nostres vides i al nostre entorn.