LED -XPERT SKIN LIGHT THERAPY L’energia de la llum directa a la teva pell.

És l’avantguardista Teràpia fotobiològica de Regeneració Tissular que aporta una nova dimensió als tractaments professionals.
Una tècnica basada en l’estimulació dels processos naturals que té la pròpia pell per regenerar-se, MANTENIMENT, i optimitzar-se.
EL FUTUR DE L’DERMO-ESTÈTICA
Aquesta màscara LED d’última generació, àmplia àrea d’acció i d’alt rendiment, millora els problemes cutanis més comuns de forma segura, ràpida i amb resultats des de la 1a sessió.
Una tecnologia basada en l’exclusiu sistema de Díodes d’Alta Densitat (HDD), l’elevada potència, puresa i acció directa sobre la pell, assegura la màxima eficàcia en el tractament.

BENEFICIS
* És un tractament comú efecte flaix immediat i a llarg termini.
* LED-Xpert ofereix una cascada de beneficis per a la pell: Arrugues i línies d’expressió, flacciditat, dany solar, hiperpigmentació, melasma, acne, regulació del sèu, marques i cicatrius, enrogiment, inflamació, manca d’oxigen, uniformitat i falta de lluminositat …

4 Colors 4 Solucions

VERMELLA – ANTIEDAT
Estimula els processos naturals de rejoveniment de la pell: Producció de col·lagen i elastina, millora de línies i arrugues i elasticitat de la pell.

PÚRPURA – IMPERFECCIONS
Frena el desenvolupament dels bacteris responsables de l’acne. Pell més llisa i mat.

TARONJA – SENSIBILITAT
Redueix vermellors i augmenta el llindar de tolerància. Pell calmada i descongestionada.

VERD – HIPERPIGMENTACIONS
Disminueix taques i evita la seva aparició, aclareix i iguala el to. Il·lumina.