LA BASE DE LA TEVA BELLESA EVA GARDEN MAKE UP

Uns cosmètics nous que potencien el teu maquillatge aportant lluminositat i un aspecte saludable a la teva pell, cuidant-la i deixant-la hidratada i protegida de la llum blava. Uns productes essencials per a la cura diària de la teva pell.

FLARE PRIMER és una imprimació facial eficaç, hidratant i plena de principis rejovenidors, que perfeccionen l’aparença de la pell. Protegeix contra la contaminació. Per a una cara brillant i saludable. Fórmula fresca que dóna una sensació emolient i hidratant, fent la pell vellutada i lluminosa. El delicat acabat de lavanda neutralitza els matisos grocs de la pell i il·lumina la pell.
Per a pells normals a seques.

MATTE PRIMER és la imprimació mat mat. Dissenyat específicament per suavitzar, hidratar i combatre una pell opaca. Per a un aspecte vellutat i una textura uniforme.
Efecte brillant neutralitzat, hidratació constant i pell naturalment brillant.
L’efecte d’enfocament suau de les microesferes contingudes especials atenua petites arrugues (efecte farcit).
Absorbeix l’excés de sèu i augmenta l’estanquitat del maquillatge, donant a la pell un aspecte suau i uniforme.
Adequat per a pells mixtes a greixos.

SENSITIVE Micellar és l’aigua micel·lar que neteja, maquilla i purifica la cara i els ulls, per a pells delicades o impures, enriquides amb humectants funcionals i extractes vegetals calmants i naturals.
No conté sabó ni alcohol. Ajuda a prevenir l’aparició de signes i imperfeccions ja que, mitjançant l’eliminació d’impureses i cèl·lules mortes, promou la regeneració cel·lular. La pell es veu més homogènia, lluminosa i llisa, a punt per assimilar els tractaments per a la cura de la pell.
Tots els beneficis i l’eficàcia d’un conjunt de removedor de maquillatge i detergents, tancats en un sol producte.

HYDRAFIX és el fixador per ruixar després de compensar per arreglar-ho, amb Blue Light Protection. Hidrata i protegeix la pell de la contaminació. Assegura un segell impecable de maquillatge durant tot el dia.
Invisible, d’una lleugeresa impalpable, gràcies a l’exclusiu nebulitzador, no deixa residus i crea una pel·lícula prima amb beneficis calmants, protectors i astringents. La seva delicada fórmula permet una fixació extrema del maquillatge sense alterar-lo. L’alt percentatge de principis hidratants continguts ajuda a assegurar una sensació persistent de frescor i hidratació.
Dissenyat com el pas definitiu per a un maquillatge impecable, també és perfecte com un retoc rejovenidor durant tot el dia.

VINE I T’INFORMAREM #dnovaesteticaberga