SM & Firming Power

Crema Reafirmant Prevenció Estries

Nou tractament corporal 3 en 1 que si ho apliques amb anticipació i regularitat, prevé la formació d’estries i millora substancialment la pell, aportant-li hidratació i fermesa.
La crema corporal reafirmant i altament hidratant SM & FIRMING POWER prevé la formació d’estries durant períodes de canvis bruscos de volum.
¡Es convertirà en el teu ferm aliat!

Indicat per: Reafirmar la pell i prevenir les estries.
Fórmula: Gràcies als seus components SM & FIRMING POWER és capaç d’augmentar la resistència i l’elasticitat cutànies.
Normalitza: Modula els enzims agressives que ataquen l’estructura del teixit conjuntiu de la dermis. Conté extracte de baies de Schizandra Sphenanthera juntament lupeol.
Reafirma: Gràcies al Extracte de Plàncton actua sobre les fibres encarregades de donar fermesa a la pell, proporcionant-li un gran poder tonificant i reafirmant. Estimula la biosíntesi de col·lagen d’alta qualitat aconseguint una pell més ferma, elàstica i densa. Millora les propietats mecàniques de la pell. Lupeol (Extracte de llavors de Tramús Blanc).
Regenera i hidrata: L’Extracte de la Flor d’Opuntia Ficus Indica torna la capacitat natural de renovació a la superfície cutània, educant-i facilitant al seu torn la penetració de la resta d’ingredients (peel effect).

A DNOVA ESTÈTICA!!!