RECUPERA LA LLUMINOSITAT DEL TEU ROSTRE

El teu rostre està apagat? ¿Notes més imperfeccions que abans? ¿Arrugues marcades, ulleres fosques …? Segur que et cuides i que has provat tot el probable, però pot ser que no hagis trobat la combinació de productes correcta.
Et proposem la rutina facial que suposarà la combinació guanyadora per a la regeneració de la vostra presència … Què necessites?

Neteja facial
Demà i nit neteja el teu rostre a consciència. Si només ho fas quan et maquilles, estàs cometent un error garrafal! Amb la neteja facial no només elimines maquillatge, també qualsevol agent extern nociu per al teu cutis que s’hagi pogut adherir durant el dia. A més, tot i que pensem el contrari, durant la nit també podem acumular impureses en la nostra pell.

Sèrum: un pas clau
Els sèrums contenen un major concentrat d’actius, i són molt útils per tractar problemes específicosde la nostra pell. Abans de la crema hidratant, utilitzar un sèrum és una opció més que recomanable per a la salut del nostre cutis. La seva ràpida absorció el converteix en un producte essencial per combinar amb la nostra rutina facial.

Hidratació: l’essencial
Una falta d’hidratació molt severa té greus conseqüències: signes de l’edat més marcats, sequedat, irritació … És molt important que demà i nit li donis al teu rostre la hidratació que es mereix.

Exfoliació
La pell elimina cèl·lules mortes de manera natural, però convé que la ajudem amb una petita empenta mitjançant tractaments complementaris. La exfoliació, en la seva justa mesura, contribueix a alliberar els porus i al fet que la cara es mantingui fresc i lliure d’impureses. Si el que vols és una vitalitat INSTANTÀNIA,

Mascaretes: el complement ideal
Un extra d’hidratació no està de més si escollim els productes adequats per a la nostra pell. Les màscares es converteixen en el complement perfecte per als nostres cures habituals.

 

Si vosl saber-ho tot sobre quins productes escollir vine a informar-te sense cap compromís.

MARQUES: BDR, MATIS, INSTITUT Esthederm, GERMANE DE CAPUCCINI.