NOVA COL·LECCIÓ EVA GARDEN VELVET KISS

Velvet Kiss és una col·lecció delicada i sensual, justament com el revolucionari labial The Matte Liquid Lipstick. Una extraordinària concentració de pur color líquid, intens i vibrant que per primera vegada combina amb un acabat ultra mat, una extrema durabilitat i un confort sorprenent.
Llavis ultra mates, que a partir de la formulació hi-tech garanteix una durada perfecta, una adherència extraordinària i una màxima hidratació. Cada “Kiss” té el seu propi color: de vermell intens (Cold Kiss & Hot Kiss) i malva seductor (Funny Kiss & Seduction Kiss) a sofisticats NUDES (Nude Kiss & soft kiss) combinats amb llapis Superlast de la mateixa tonalitat, que defineixen el contorn del llavi i millora els volúmenes.
Completem el look per a un glamour atemporal, amb Bronzer emulsió oferint una pell radiant amb efecte “bonne mine” aportant a la pell una lluminositat Bronzer, de textura nacarada, suau i hidratant amb un acabat iridescent.
Velvet Kiss: Llavis suaus com un petó vellutat, per a un look fabulós i elegant.