NOVA COL·LECCIÓ GALAXY GLAM EVA GARDEN

Evagarden va més enllà dels límits de la bellesa i creua l’espai per descobrir destinacions galàctics, on el maquillatge té els colors de l’Aurora Boreal i la brillantor de les estrelles, per a un glamour elegant, trencant esquemes.
Ulls enlluernadores amb ombres Celestials per a un efecte còsmic en colors: Light Star, Supernova i Big Bang, combinats amb lluminosos llapis superlast de llarga durada (Borgonya Estrella, Starlight, Galaxy Storm, Aurora Boreal, Guiding Star, Cosmic Black and Blue sky). Ideals per estructurar o ombrejar fusionant colors entre ells, per a efectes extraordinaris. La combinació d’lluent brillantor i vibrants matisos, amb reflexos únics, crea un efecte lluminós extraordinari i increïblement glamurós.

Crea looks de maquillatge amb un efecte “Glow from the space”!

Peces del conjunt Galaxy Glam amb llavis naturals i protegits amb BB Lipstick en tons nude per a una bellesa galàctica, sense fronteres!