ELIMINA ELS PÈLS AMB GARANTIA

A Nova estética hem apostat per un èquip d’alta qualitat i última tecnología, a l’ hora d’ oferir aquest servei als nostres clients. I hem confiat en Ellipse empresa Danesa de renom i prestigi mundial.

Ellipse es un dels millors fabricants de sistemes de llum per a solucions mèdiques i estètiques, que s’ ha guanyat la confiança de metges i esteticistes d’ arreu.

La tecnología I.P.L. ofereix uns resultats bons i contrastats. Tanmateix es veu en ocasions questionada, per la poca qualitat d’ alguns aparells que només debiliten el pèl pero no son capaços de destruir el folicul pilós i eliminar el pèl .

Es impescindible també, un acurat diagnòstic previ i una bona praxis dels professionals que realitzen el tractament.

PROMOCIÓ PRINCIPI DE TEMPORADA
I.P.L. ELLIPSE
DIAGNÒSTIC I 10% dte. En la 1º sessio del tractament.