REJUVENIMENT ELLIPSE

RECUPERA UNA pell rejovenida I LLUMINOSA

L’excés d’exposició al sol causa diferents alteracions a la pell i disminueix la producció de col·lagen. El tractament de rejoveniment cutani d’Ellipse ajuda a mantenir un aspecte jove i lluminós.

-Com funciona el tractament Ellipse?
Quan les taques solars reben la llum filtrada d’Ellipse, reaccionen eliminant l’alteració epidèrmica o aconseguint que sigui menys visibles.

-Qui es pot tractar?
Els tractaments de rejoveniment cutani són més efectius en pells clares i no bronzejades. Els tractaments facials són els més comuns, però també poden tractar-se les mans i l’escot.

-Quant dura una sessió de tractament amb Ellipse?
Un tractament facial requereix menys de 20 minuts.
Per obtenir els millors resultats són recomanables entre 2 i 3 tractaments.

-És dolorós?
La tolerància al dolor és molt variable d’una persona a una altra. La majoria ho descriuen com una sensació de calor, semblant al que un sent després de passar un dia prenent el sol.

-He de prendre precaucions abans o després del tractament?
La pell ha d’estar sana i és important no prendre el sol, solàrium i utilitzar cremes bronzejadores abans i després del tractament. Si la pell està bronzejada, aquesta absorbirà més llum, i el resultat del tractament disminuira.

-Que he d’esperar del tractament?
Just després i durant els dies posteriors al tractament, pot semblar que la pell està “bruta” a causa de l’oxidació de la melanina. Posteriorment, la pell mostra un to més uniforme i lluminós. Per mantenir aquesta pell rejovenida és aconsellable fer tractaments de manteniment.

-Que ens demostra que Ellipse és segur i efectiu?
Els equips Ellipse han obtingut la marca CE de la Medical Device Directive. La fiabilitat i la qualitat estàn assegurades a través de llargs tests clínics i tècnics.

DNOVA ESTÈTICA