METODES PER CONVATRE CAMES CANSADES , RETENCIÓ DE LIQUIDS ,MALA CIRCULACIÓ….

El drenatge limfàtic manual:

És una tècnica de messoteràpia que s’engloba en el camp de la fisioteràpia i en les tècniques de massatge terapèutic, que es dirigeix ​​a la “activació del funcionament del sistema limfàtic superficial per millorar l’eliminació de líquid intersticial i de les molècules de grans dimensions i facilitar la seva evacuació “.
Es pot definir com una sèrie protocol·litzada de maniobres manuals molt suaus que, basades en un profund estudi de l’anatomia i fisiologia del sistema limfàtic, es realitzen amb la finalitat de drenar o desplaçar la limfa que per qualsevol causa patològica es troba estancada (vegeu edema) a territoris limfàtics sans per la seva evacuació normal cap al torrent venós.
Com qualsevol tractament els beneficis són només temporals; per tant, el mateix tractament o el seu manteniment (com els exercicis) s’ha d’aplicar constantment o els beneficis desapareixen.
El drenatge limfàtic manual és aconsellable per:

.Cel.lulitis (el greix acumulat reté aigua com si fos una esponja)
.Edemes facials
.Varius
.Fibromiàlgia
.Limfedema
.Edemes per embaràs (prevenció d’estries, descàrga de les cames)
.Edemes linfoestàtics (pe en els edemes de braç després extirpació mamària)
.Edema del sistema nerviós (migranyes, mals de cap, vertigen)
.Edemes postoperatoris i per millorar la presentació de cicatrius
.Malalties cròniques de les vies respiratòries (rinitis, sinusitis, faringitis, amigdalitis …)
.Edemes d’origen traumàtic: hematomes, luxacions, distensions musculars, esquinços musculars, sent molt indicat per a la recuperació dels esportistes
.Artritis, artrosi i afeccions de les parts toves (capsulitis, tendinitis, etc.)
.Limfedema congènit o adquirit
.Edemes en la menstruació
.Distonia neurovegetativa (nervis, ansietat)
.Úlceres de decúbit
.Hematomes.

.BALLANCER PRESSOTERÀPIA:

És alguna cosa més que un bon sistema de pressoteràpia i molt més que un mer tractament amb qualitats relaxants.
Antigament, la pressoteràpia s’instrumentava amb faixes, botes i altres elements que s’incorporaven al sistema per separat mediantes tubs i que, un a un, havien de ser connectats al compressor. L’assoliment més important del sistema Ballancer radicaen el desenvolupament de dos components únics: el Pantalons de 24 cel·les solapades i preconectadas per al tractament de membres inferiores i la jaqueta per al tractament de membres superiors, esquena i tòrax. Aquests elements garanteixen d’una banda la col·locació més ràpida i segura i per un altre un drenatge limfàtic molt més eficaç, evitant el temut estancament del líquid intersticial excessiu, així com aquells fluids que donen origen a la fatiga i la sensació de cames cansades i els braços amb retenció de líquids i flacciditat.
Com beneficia el sistema Ballancer al cos.

SISTEMA CIRCULATORI:
– El massatge millora la circulació sanguínia fent que augmenti l’oxigen en el cos. Ajuda a eliminar els residus metabòlics i és beneficiós per baixar la tensió sanguínia.

SISTEMA DIGESTIU:
– El massatge ajuda a relaxar els músculs abdominals i intestinals i millora el seu funcionament.

SISTEMA LIMFÀTIC:
– El massatge ajuda a augmentar la circulació de la limfa. Ajuda a l’eliminació dels residus metabòlics i estimula el sistema immunològic.

SISTEMA MUSCULAR:
– El massatge estimula i tonifica músculs i articulacions, al mateix temps que reforça els teixits de unión.- Ajuda a la relaxació, alleuja la fatiga i proporciona alleujament als espasmes musculars. El massatge estimula punts nerviosos motors, alleuja la tensió i l’estrès proporcionant una sensació de benestar.

TONIFICA LA PELL:
-El Massatge augmenta el subministrament de sang a la pell nodrint teixits i facilitant, d’aquesta manera, la regeneració cel·lular.

.EMBOLCALL DE EXTRACTE DE PLANTES DEL ÀRTIC:

És un producte molt drenat ideal per aquells dies que ens trobem les cames molt pesades, efecte venes fredas molt refrescan.

Peeling corporal + embolcall botanical spice + massatge corporal

PER A MÉS INFORMACIÓ TELF: 93.8211916