Avantatges de fer-se un tractament CDT a l’estiu

Ja és oficial:
Queda inaugurada la temporada d’estiu!
Tardes de terrassa, passejos al sol, esport a l’aire lliure …
Qui pot resistir-se a aquesta època de l’any?

L’únic inconvenient és que les altes temperatures, la sequedat de l’aire o la radiació poden acabar fent malbé la teva pell si no l’has preparat abans. ¿Les conseqüències? Aparició de taques i arrugues prematures, deshidratació, pèrdua d’elasticitat i augment de les impureses i imperfeccions.

La teva pell necessita una posada a punt i un mim especial durant l’estiu, i en CDT ho sabem. Per això, per contrarestar l’impacte del sol, els àcids AHAS es treballen de forma més suau durant la exfoliació (però se segueixen treballant). La seva acció no només no resulta perjudicial per a la pell, sinó que millora la seva salut i bon aspecte.

Encara no coneixes els avantatges que té fer-se un tractament Càpsula del Temps a l’estiu? Llavors, pren nota:

1 # Una pell més bonica

Més lluminosa i tersa. Els beneficis de Capsula del Temps s’aprecien des de la primera sessió. Només t’has de posar en contacte amb una especialistes en bellesa, determinar el problema i necessitats de la teva pell i escollir entre un dels nostres 15 tractaments. En tots ells, la pell s’omple amb dos tipus d’àcid hialurònic, millorant els intercanvis nutricionals i la regeneració cel·lular.

2 # Més protegida

I acurada davant l’exposició solar, ja que totes les Càpsules incorporen una neteja en profunditat de la pell. En eliminar les cèl·lules mortes i la brutícia acumulada, el sol es rep millor, afavorint la penetració d’actius i cosmètics (entre ells, els fotoprotectors que impedeixen que la radicació danyi la pell).

3 # Moreno deluxe

Aconseguint un to completament uniforme gràcies a la exfoliació BDR. A l’desfer-nos de les impureses que tenallen la pell, impedim l’aparició de taques i desigualtats, aconseguint un bronzejat més atractiu i durador.

Consell expert: Aplica sempre abans de la teva protecció solar una mica del teu emulsió BDR favorita, sellaras l’aigua que vas posar abans i protegiràs la teva pell perquè els filtres físics solars no la saturin.

4 # Stop acne

Si tens una pell greix bé sabràs que la calor pot convertir-se en el pitjor enemic: brillantors, porus dilatats, aparició de granets … El tractament CDT s’encarrega d’afinar el porus i regular la producció de sèu, prevenint l’aparició de noves impureses.

5 # Rostre vital i lluminós

Gràcies a la micro-estimulació de la pell aconseguim activar la circulació, oxigenant les cèl·lules i millorant la textura de la dermis. El resultat? Un bany de vitalitat i llum per la cara.

6 # Major hidratació

Qualsevol tractament CDT acaba amb l’aplicació d’una emulsió “aïllant” que segella i protegeix la pell davant la pèrdua d’aigua i la incidència dels factors externs.

Consell expert: Igual que quan vas a la platja portes una ampolla d’aigua per hidratar bé el teu cos, la teva pell també necessita ser hidratada en profunditat per l’exposició solar. Ates de sortir de casa prepara la teva pell aplicant primer Re-charge N i després de la seva completa absorció s’aplica Re-charge, la teva pell estarà a vessar d’aigua!