DNOVAESTETICA PRESSOTERÀPIA DE BALLANCER

BALLANCER LA PRESSOTERÀPIA
Redueix volum i relaxa el teu cos

Què és la Pressoteràpia?
És una tècnica que es basa en l’aplicació d’un massatge mitjançant pressió controlada, contínua o alterna, en diferents parts del cos de forma natural i relaxant, que ajuda a resoldre els problemes de retenció de líquids, varius, edemes, cel·lulitis …

¿Com actua?
El sistema limfàtic és un dels sistemes més importants per les funcions que realitza a favor de la neteja i defensa del cos. El mal funcionament d’aquest sistema a causa de mals hàbits, alimentació desequilibrada, manca d’activitat fìsica, etc .., pot provocar un estancament de les toxines i substàncies de rebuig i amb això la formació de cel·lulitis i la degeneració de teixits. Mitjançant pressions que estimulen el sistema limfàtic i el retorn venós, es millora l’edema produït per la retenció de líquids.

MODELAR SENSE ESFORÇ
Ballancer és un sistema efectiu per modelar la silueta, cames, natges, ventre, evitar el desenvolupament de la cel·lulitis i venes varicoses, així com per alleujar el dolor de les cames i zona lumbar.

L’ús del sistema Ballancer li permetrà:

– Evitar el desenvolupament de la cel·lulitis.
– Interrompre l’acumulació de la cel·lulitis.
– Evitar i tractar les venes varicoses.
– Reduir edemes.
– Modelar cames, natges i ventre.
– Millorar i reforçar els teixits de la pell.
– Alleujar el dolor en els membres inferiors ocasionats per l’embaràs, l’obesitat, la retenció de líquids i la cel·lulitis.
– Potenciar la resta d’aplicacions existents al centre.

Com beneficia el sistema Ballancer al cos.

SISTEMA CIRCULATORI:
– El massatge millora la circulació sanguínia fent que augmenti l’oxigen en el cos. Ajuda a eliminar els residus metabòlics i és beneficiós per baixar la tensió sanguínia.

SISTEMA DIGESTIU:
– El massatge ajuda a relaxar els músculs abdominals i intestinals i millora el seu funcionament.

SISTEMA LIMFÀTIC:
– El massatge ajuda a augmentar la circulació de la limfa. Ajuda a l’eliminació dels residus metabòlics i estimula el sistema immunològic.

SISTEMA MUSCULAR:
– El massatge estimula i tonifica músculs i articulacions, al mateix temps que reforça els teixits de unión.- Ajuda a la relaxació, alleuja la fatiga i proporciona alleujament als espasmes musculars. El massatge estimula punts nerviosos motors, alleuja la tensió i l’estrès proporcionant una sensació de benestar.

TONIFICA LA PELL:
-El Massatge augmenta el subministrament de sang a la pell nodrint teixits i facilitant, d’aquesta manera, la regeneració cel·lular.

PER A MÉS INFORMACIÓ TELF: 93.8211916