OBLIDAT DE LA DEPILACIÓ

CLÍNICAMENT PROVAT SEGUR I EFECTIU

OBLIDI’S DE LA DEPILACIÓ

ELLIPSE emet curts i segurs flaixos de llum per eliminar el pèl no desitjat de qualsevol zona del cos en tan sols uns minuts. El sistema Ellipse és l’únic que emet acuradament llum doblement filtrada per assegurar que els cabells només absorbeixi la llum segura.

¿COM FUNCIONA EL TRACTAMENT DE ELLIPSE?

El pèl conté un pigment (melanina) que absorbeix la llum i la converteix en calor. El pèl transmet aquesta calor al fol·licle pilós, el qual és destruït incapacitant a produir nou pèl.
Els tractaments són més eficaços en clients amb pell clara i pèl fosc. No obstant això, Ellipse està programat per fer tractaments a diferents tipus de pell així com color i gruix del pèl.

¿HE PRENDRE PRECAUCIONS ABANS DEL TRACTAMENT?

És primordial tenir els cabells per poder fer el tractament, de manera que no arrenqui el pèl mitjançant l’ús de pinces, cera o cremes depilatòries durant les 4 setmanes anteriors al tractament. Això assegura que el màxim nombre de fol·licles contenen pèl en el seu interior i per tant seran tractats i eliminats.
A causa que el bronzejat consisteix en acumulació de pigment a la pell és important evitar l’exposició al sol, solàrium o l’ús de cremes bronzejadores, abans i durant el tractament. Si la seva pell està bronzejada aquesta absorbirà més llum, fent el tractament menys efectiu i més dolorós.

QUANTS TRACTAMENTS SÓN NECESSARIS?

El creixement del pèl és cíclic. Únicament els fol·licles en la fase de creixement contenen pèl en el seu interior i poden ser eliminats mitjançant Ellipse.
Els fol·licles pilosos en procés de descans necessiten entrar a la fase de creixement abans de poder ser eliminats efectivament amb el tractament Ellipse. Per aquest motiu és necessari repetir el tractament fins que tots els fol·licles pilosos hagin passat per la fase de creixement.
Estudis clínics confirmen que són necessaris entre 3 i 6 sessions i que els intervals entre les elles oscil·len entre 1 i 3 mesos. Els fol·licles estan influenciats per factors com ara: la raça, l’estat hormonal, la ingesta d’alguns medicaments i l’edat, de manera que molts factors influeixen en el resultat i nombre de sessions.

QUANT DURA I COM ÉS UN TRACTAMENT DE ELLIPSE?

Pot tractar una gran zona amb un sol flaix de llum. Una sessió del llavi superior dura 5min, mentre que per a l’esquena o cames senceres es requereix entre una i dues hores.
El tractament no és dolorós. La majoria dels clients ho descriu com l’impacte d’una goma elàstica sobre la pell