FOTOREJUVENIMENT CUTANI

CLÍNICAMENT PROVAT SEGUR I EFECTIU

VOL RECUPERAR UNA pell rejovenida I LLUMINOSA?

L’edat de la pell reflecteix l’excés d’exposició al sol i la menor producció de col·lagen. El tractament de rejoveniment cutani de Ellipse ajuda a mantenir un aspecte jove i lluminós.

¿COM FUNCIONA EL TRACTAMENT DE ELLIPSE?

El llum de centelleigs utilitzada en el sistema ELLIPSE I2PL, és l’única que emet acuradament llum doblement filtrada, per assegurar que la pell només absorbeixi la llum adequada.
Les taques epidèrmiques causades pel sol contenen melanina i les vermellors difuses contenen hemoglobina. Quan cèl·lules que contenen melanina o hemoglobina reben aquesta llum s’escalfen i s’eliminen en pocs milisegons, aconseguint que l’alteració epidèrmica sigui menys visible.

QUI POT TRACTAR?

A causa que el Fotorejoveniment està basat en l’absorció de la llum per part dels pigments, els tractaments són més eficaços en clients amb la pell clara i que no estiguin bronzejats en el moment del tractament. Els facials són els més comuns, però qualsevol part del cos pot ser tractada.

QUANT TEMPS PORTA REALITZAR UN TRACTAMENT DE ELLIPSE?

Un tractament facial requereix menys de 20 min. Per obtenir el resultat desitjat són recomanats entre 2 i 3 sessions.

¿ÉS DOLORÓS?

La tolerància al dolor és molt variable d’una persona a una altra. La majoria dels clients el descriuen com una sensació de calor, semblant al que un sent després de passar un dia prenent el sol. A pell més clara menys sensibilitat.

¿QUE HE ESPERAR DEL TRACTAMENT?

La pell musta mes finor, lluminositat i frescor.Para mantenir aquesta pell rejovenida és aconsellable repetir tractament.

QUÈ ENS DEMOSTRA QUE ELLIPSE ÉS SEGUR I EFECTIU?

Els equips ELLIPSE han obtingut la marca CE de la Medical Device Directive. La fiabilitat i la qualitat estan assegurades a través de llargs tests clínics i tècniques de la ISO 9001 i la 13485. També compten amb la UL 60601 i la QMI