DULKAMARA BAMBOO

Els productes Dulkamara BAMBOO aporten tots els principis actius necessaris perquè la nostra pell mantingui el seu equilibri orgànic i sigui capaç de desenvolupar les seves funcions fonamentals.
Com si d’una dieta completa es tractés, aporten nutrients, aminociacidos, vitamines, proteïnes i àcids grassos essencials, amb la concentració i dosificació adequada. Aquest extens patrimoni natural constitueix un “material de construcció” per a la pell, que arriba a les capes més profundes. Treballa de dins cap a fora, reflectint una pell més saludable, lluminosa i jove.
Gràcies als protocols d’elaboració dels productes, que respecten el medi ambient i a les formules 100% naturals, sense ingredients sintètics que la pell no pot assimilar com, parabens, greixos saturats i conservants químics. Dulkamara ha aconseguit la certificació de cosmètica BIO, avalada per l’entitat oficial CPAEN.
El Bambu és la substància essencial en la formulació de Dulkamara. Conté silici i oligoelements que reforcen les defenses de les cèl·lules i donen elasticitat i resistència al teixit.